Voor representatieve medewerkers
’t Pakhuis kleedt en stylet werknemers van een grote diversiteit aan organisaties. Zo behoren bedrijven werkzaam in de vastgoed-, uitvaart-, horecabranche en nog veel meer tot onze vaste klantenkring. Door onze goede prijs-kwaliteitsverhouding is een kwalitatief hoogwaardig en comfortabel pak bij ’t Pakhuis voor elke organisatie bereikbaar. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden op uw of onze locatie! 

Let’s suit your company up!
Dave Koevermans, eigenaar en oprichter van ’t Pakhuis: ‘Sinds de oprichting van ’t Pakhuis, mochten wij al vele ondernemers, accountmanagers, advocaten, etc. voorzien van een stijlvol en comfortabel pak. Daarnaast kleden en stylen wij de medewerkers van diverse organisaties. Herkenbaarheid, uniformiteit, comfort en elegantie staan hierbij altijd centraal. U bent van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Kremerstraat 24 in Bergen op Zoom om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken!’

Laat zien waar uw bedrijf voor staat!
Heeft u besloten om met ’t Pakhuis de samenwerking aan te gaan? Tijdens een sessie op onze locatie laten wij u graag kennismaken met ons uitgebreide palet aan merken, stoffen en voeringen. Door onze goede prijs-kwaliteitsverhouding is een kwalitatief hoogwaardig, mooi pak bij ’t Pakhuis voor elke organisatie bereikbaar. Zo bieden wij diverse mogelijkheden om uw eigen logo of tekst aan de binnen- of buitenkant te verwerken. Met een pak van ’t Pakhuis zien uw medewerkers er altijd representatief en goedgekleed uit en laat u als bedrijf zien waar u voor staat.

Passessie
Zodra de keuze voor een pak is gemaakt, organiseren wij een passessie. Dat kan op uw of onze locatie. Wij zijn heel flexibel, dus mocht uw voorkeur ernaar uitgaan om de passessie in de avonduren of in het weekend te organiseren, dan kan dat ook. Na afgesproken deadline zijn de pakken klaar om door te passen. Eventuele kleine vermakingen zijn altijd snel klaar. 

Contact herenpakken voor bedrijven
Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0164 - 23 57 01 of een mail te sturen naar info@the-fashiondistrict.nl​ Wij informeren u graag.