Voor stijlvolle mannen
’t Pakhuis neemt u mee op ontdekkingstocht naar prachtige stoffen, perfecte belijningen en mooi afgewerkte voeringen. Door een goede prijs en kwaliteitsopbouw is ‘the perfect suit’ bij ’t Pakhuis voor jong en oud bereikbaar!

Suits, shoes and more
’t Pakhuis biedt een grote collectie aan (trouw)kostuums, overhemden, stropdassen, schoenen, riemen en meer. Vanaf 150 euro heeft u al een prachtig pak van een uitstekende kwaliteit en een ruime keuze aan bijpassende accessoires. Onze merken zijn o.a. Bertoni, Carter en Davis, Roy Robson, Profuomo, Thomas Maine en Olymp. 

Op maat
Dave Koevermans, eigenaar en oprichter van ’t Pakhuis: ‘Door onze uitgebreide ervaring weten wij vrijwel direct uw maat als u bij ons binnenloopt. Dit betekent dat u bij ons niet veel kostuums hoeft te passen. En dat bespaart veel tijd! Mocht tijdens het passen blijken dat het beter is om iets te vermaken, dan kan dit bij een bijzondere gelegenheid snel geregeld worden. 

Voor drukbezette heren
Heeft u overdag te weinig tijd om naar ’t Pakhuis te komen? Geen probleem! De drukbezette heren onder ons mogen op afspraak ook bij ons in de avonduren langskomen. 

Wijn- en koffiebar
Een bezoek aan ’t Pakhuis gaat altijd gepaard met een lekker kopje koffie of een heerlijk wijntje. Veel van onze klanten lopen regelmatig bij ons binnen als ze in de buurt zijn. Voor een nieuw paar schoenen of een stijlvol pak. Of gewoon zomaar om even bij te kletsen. Onze gezellige en ruime wijn- en koffiebar achterin onze winkel biedt daar alle gelegenheid toe. Kom gezellig een keer langs, alleen of met een gezelschap. U bent van harte welkom!